Cerrar

es | val   

Programada la X Jornada de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana

Coordinació institucional multinivell: una necessitat per al desenvolupament del territori del segle XXI

Publicado por AdmonDesarrolloLocal
miércoles, 20 de marzo de 2019 a las 16:59

El 14 de novembre de 2019 tindrà lloc a València la X Jornada sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana amb el títol de Coordinació Institucional Multinivell: una necessitat per al desenvolupament del territori del segle XXI.

El desenvolupament del territori del segle XXI requereix com a element de futur d’un adequat procés de coordinació entre totes aquelles institucions que intervenen al sí del seu procés. Institucions de tot tipus, tant públiques com privades, d’àmbit local com supralocal, tots aquells actors del territori capaços d’aportar un valor afegit al mateix a través de l’articulació de xarxes de dinamització dels recursos de que se disposen.

Donada la importància que te per al desenvolupament del territori esta necessitat de coordinació institucional multinivell, la proposem com a temàtica central de la 10a edició de les Jornades sobre Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana (X JDL 2019). Pel que fem una cridada a la reflexió i a la presentació d’experiències de coordinació institucional i/o multinivell desenvolupades als vostres territoris i que considereu que aporten i/o han aportat algun tipus de valor afegit al mateix. Constitució de xarxes socio-institucionals, foros locals socials, consells econòmics, plans estratègics desenvolupats, accions de coordinació al propi ajuntament, plans d’actuació comarcal, actuacions dels grups locals d’acció podrien ser algunes de les seues manifestacions.

Totes aquelles persones de l'àmbit professional, polític, social i / o acadèmic que desitgen presentar experiències en aquesta jornada han de presentar abans del 30 d'abril de 2019 el títol de la proposta i un resum on es descriga l’experiència que s’ha portat endavant vinculada amb alguna de les matèries proposades.

Fuente original del contenido:

GRIDET  
http://gridet.blogs.uv.es/  

5
visitas hoy 2 · visitas total 530

Usuario: AdmonDesarrolloLocal

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 20/03/2019 16:59

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=18351

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 04:23

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar