Cerrar

es | val   

Converteix ta casa en la teua zona de treball

Convierte un rincón de tu casa en el espacio de trabajo perfecto.

Si creus que ha arribat el moment de treballar pel teu compte des de casa... para atenció a estos consells!

@JLGhiloni

@JLGhiloni

Publicado el jueves, 09 de marzo de 2017 a las 13:18

Tens tant de treball que acabes sempre portant-te’l a casa? Termina la jornada laboral i descobreixes, molt al teu pesar, que encara et queda treball per fer? La teua situació familiar t’obliga a passar molt de temps a casa? Has sigut mare i vols treballar sense separar-te del teu bebé? Acabes de muntar una startup i vols començar a poc a poc? Podries plantejar-te treballar des de casa, sempre que el teu treball t’ho permeta.

Què has de tindre en compte si vols treballar des de casa?

Tal volta haja arribat el moment d'adaptar-te una zona dins de ta casa on poder realitzar el treu treball amb les comoditats necessàries, una zona que et permeta estar aliena a la resta de la vida que té lloc dins de la casa i, per descomptat, una zona relaxada per poder treballar i ser eficient.

1.- Has de seleccionar l’habitació que destinaràs al treball. Assegura't que t'aporte intimitat i tranquil·litat per poder inspirar-te. Et recomane que el despatx que estàs a punt de fer a ta casa no l’ubiques a prop de l’entrada, ja que qualsevol visita et podria interrompre el treball. Tria millor una zona al fons de la casa i que estiga retirada de les mirades indiscretes de les visites.

2.- La il·luminació de l’estància és molt important. No volem que patisques vista cansada per excés d’hores de treball i falta d’il·luminació. Tria, si és possible, una habitació amb finestres, les quals a més d’aportar claredat, faran que et relaxes en tindre contacte amb l’exterior; tin en compte que serà una zona on acabes passant moltes hores al dia.

3.- Preocupa't per la ventilació de l'habitació, ja que el nostre cervell, perquè funcione perfectament i no ens saturem, necessita oxigen. Opta per habitacions amb àmplies finestres o, si no és possible, planteja’t col·locar al sostre algun tipus de claraboia que et permeta més llum i ventilació a l'estància. Pots comptar amb els consells de les empreses de reformes a Alacant, les quals t’aconsellaran a l’hora de fer el teu despatx el més confortable possible o realitzar una reforma integral a ta casa per tal d’adaptar-la a la teua nova situació.

4.- Fes un poc d'ús de les tècniques del Feng Shui quan decores l'estància. El color que utilitzes a les parets, la ubicació dels mobles... tot serà rellevant, ja que aconseguiran que el teu despatx siga més acollidor.

5.- Sospesa la possibilitat d’introduir-hi algun tipus de planta. Tot i que la tradició popular ens diu que tindre plantes als dormitoris és desaconsellable perquè absorbeixen l'oxigen, esta premissa no és certa. S’ha comprovat que hi ha plantes, com ara l’àloe vera o la Guzmaniana, que no només no són perjudicials, sinó que també netegen l'aire tòxic. A més, està comprovat que tindre cactus a prop dels ordinadors és aconsellable perquè absorbeixen les radiacions.

6.- Passaràs moltes hores a casa treballant ara que tens una habitació adaptada a les teues necessitats, de manera que et recomane que per tal de traure-li el major profit, t'organitzes amb horaris de treball; només així el teu treball donarà els seus fruits i serà rendible. Malgrat tindre el treball a casa, has de prendre-te'l de debò si vols que la decisió resulte una bona idea.

En sou molts treballant des de casa? Ho recomanaries?

5
visitas hoy 2 · visitas total 2.408

Usuario: JLGC

Empresa: @JLGhiloni

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 09/03/2017 13:18

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=13571

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 05:37

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar