Cerrar

es | val   

Fundació Globalis se suma a la Taula de Responsabilitat Social Corporativa de Castelló

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 06-03-2019 23:59

A la recerca d'afavorir el desenvolupament de la Responsabilitat Social en la província de Castelló.

FUNDACION GLOBALIS

FUNDACION GLOBALIS

Publicado el lunes, 06 de marzo de 2017 a las 16:15

Mostrar ampliado

Mesa RSC Castellón

Mesa RSC Castellón

Mostrar ampliado

Reunión de los miembros de la Mesa RSC en la UJI

Reunión de los miembros de la Mesa RSC en la UJI

La Taula de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Castelló compta amb un nou membre que se suma a les empreses i organitzacions participants en una iniciativa que busca afavorir el desenvolupament de la Responsabilitat Social en la província de Castelló.


Es tracta d'una iniciativa creada el 2008 que durant aquests anys ha desenvolupat una activitat centrada en l'impuls de les bones pràctiques en RSC, intercanvis d'experiències i formació.
    
En aquest sentit, es mantenen reunions periòdiques en què s'aborden qüestions tan rellevants com la integració de col·lectius en riscos d'exclusió, el voluntariat corporatiu, les bones pràctiques mediambientals, la inserció laboral, les memòries de sostenibilitat o els plans d'igualtat, entre altres.

La Taula de la RSC té com a objectiu la promoció de la Responsabilitat Social en la província de Castelló, tant entre el teixit empresarial com en el si d'entitats públiques i organitzacions presents a les comarques castellonenques, afermant com a punt de trobada, d'innovació i debat per a empreses i organitzacions. La Taula de la RSC, està oberta a la participació de noves empreses i entitats tant per iniciativa pròpia com a proposta d'algun dels seus membres.

Fundació Globalis
La Fundació Globalis és una entitat privada, sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a la província i dóna suport a totes aquelles iniciatives que suposen una innovació o diversificació empresarial o social. Dinamitzant el teixit empresarial, la ciutat i la seva àrea d'influència des d'una perspectiva global amb un nou model d'innovació 360º, la fundació promou i dóna suport a la emprenedoria, projectes innovadors socials i empresarials i treballa per millorar l'ocupació dels joves a més de donar suport a projectes vinculats al sector de l'educació, lasalut, la nutrició i l'esport

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 2.567

Usuario: chervasa

Empresa: FUNDACION GLOBALIS

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 06/03/2017 16:15

Url: http://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=13554

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar