Cerrar

es | val   

Convocatòria LLAMP AMES

logo llamp 2021

Per a Província de València i Comarques L´Alcoià i Comtat de la Província d'Alacant

Hasta el jueves, 01 de julio de 2021 a las 23:59

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Valencia

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Valencia

Publicado el viernes, 26 de marzo de 2021 a las 08:30

 

LLAMP AMES és un programa de la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, que a través dels CEEIs CV ofereix un servei d'Acompanyament i Mentorització per a l'Emprenedoria Sostenible en la Comunitat Valenciana.

LLAMP AMES és un servei gratuït de mentorització avançada per a desenvolupar el teu negoci amb majors garanties d'èxit. A més, rebràs formació especialitzada en diferents àrees empresarials i informació de les ajudes i subvencions que millor encaixen amb les necessitats específiques del teu projecte i/o empresa.

Què és la Mentorització Avançada AMES?

 • Prestació d'un servei d'atenció individualitzada – cobrir les necessitats concretes de cada projecte empresarial
 • Acompanyament i Mentorització – que permetrà un seguiment i correcte desenvolupament dels projectes i el seu continu avanç.
 • Accions formatives grupals en diferents àrees empresarials - màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial, sostenibilitat…
 • Informació de les Ajudes i Subvencions destinades a persones emprenedores i empreses de fins a 3 anys d'activitat
 • Modalitat En línia de la prestació del servei i formació – per prevenció davant la COVID-19, per a evitar desplaçaments innecessaris i donar cobertura independentment del lloc de residència
 • Metodologies de mentorització innovadores – apliquem la metodologia que millor aplica al desenvolupament del negoci i les seues necessitats de creixement, Design thinking, Lean Startups...
 • Orientació dels projectes cap al Triple Impacte: innovador, mediambiental i social.

DIRIGIT A:

Persones emprenedores i empreses de menys de 3 anys d'activitat que vulguen desenvolupar la seua iniciativa empresarial i poder orientar-la a donar solució als Objectius de Desenvolupaments Sostenibles i generar un impacte social positiu.

CRITERIS I REQUISITS:

 • Persona emprenedora amb una idea de negoci desenvolupada, però sense necessitat d'haver dissenyat el model de negoci
 • Empreses de menys de 3 anys d'activitat que necessiten afermar el seu negoci i establir les bases i estratègia de creixement
 • Projectes empresarials i empreses que donen resposta a algun dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.
 • Es prioritzaran projectes i empreses que puguen desenvolupar o generar impacte social positiu en el territori de la Comunitat Valenciana, així com l'emprenedoria promoguda per persones menors de 35 anys i majors de 45 anys, per dones i per persones en situació de desocupació.
 • Cal omplir i enviar el formulari

SOL·LICITUD: Presenta la teua sol·licitud omplint aquest  FORMULARI

TERMINI: El termini per a enviar el formulari finalitza el 30 d'abril de les 23:59h

LLAMP AMES és un servei subvencionat per la Direcció General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Emmarcat al “Programa Llamp C.V.” i amb la finalitat de  “Fomentar i desenvolupar el programa de mentorització avançada en emprenedoria sostenible (AMES).

5
9.712 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar