Cerrar

es | val   

Gran reposta de la segona sessió del programa per a l'enfortiment d'agents de la CV

La jornada, organitzada amb ADLYPSE, ha mostrat les accions previstes per al 2019

Alacant va acollir, el passat dijous 7 de març, la segona sessió del programa d'enfortiment per a agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana. Tècnics del CEEI Elx han explicat als agents assistents, el calendari d'accions previstes per al 2019, així com les eines desenvolupades.


El director del CEEI Elx, Joaquín Alcàzar, ha comentat que les accions i ferramentes generades han sorgit de la informació sobre les necessitats i problemàtiques dels agents de l'ecosistema valencià d'emprenedoria que s'hi han recavat a les reunions grupals mantingudes durant els dos últims anys.


La sessió també ha servit per a donar a conéixer BIKCEEI, una eina d'innovació que es fonamenta en tres àrees principals: desenvolupament i disseny d'idees per mitjà del Design Thinking, validació de projectes segons Lean Startup i creixement i escalat amb Open Innovation. L'eina va generar gran interés per part dels agents, ja que, com molts d'ells van senyalar, aquest tipus de propostes són un reforç molt positiu que pot ajudar significativament a la professionalització de les seues accions amb els emprenedors del territori.


El president d'ADLYPSE Alacant, Manuel J. Amorós i el director del Màster de Desenvolupament Local i Innovació Territorial de la Universitat d'Alacant, Antonio Martínez Puche, van ser els encarregats de tancar la jornada amb una ponència sobre les potencialitats emprenedores territorials amb la qual van argumentar el valor de generar activitat econòmica local, diferenciada i global.


La sessió d'Alacant forma part del conjunt d'activitats organitzades pels Centres d'Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Personal Tècnic en gestió del Desenvolupament Local (ADLYPSE) per a l'enfortiment dels agents del sistema d'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana. Un programa que compta amb el suport de L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i amb el cofinançament europea dels Fons FEDER.

5
3.144 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar