Cerrar

La jornada de Networking Empresarial Ribera-Alzira va reunir un total de 65 participants

Publicado por sanmemlau
viernes, 23 de junio de 2017 a las 19:03

Mostrar ampliado

La jornada de Networking Empresarial Ribera-Alzira va reunir un total de 65 participants

La jornada de Networking Empresarial Ribera-Alzira va reunir un total de 65 participants

Ahir a la vesprada es va celebrar a la Casa de la Cultura la jornada «Networking Empresarial Ribera-Alzira», organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA i el CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores). Aquesta activitat de capacitació i formació de l’empresariat es troba dins el pla «Viatge a l’Empleabilitat» que ha dut a terme IDEA.

Aquesta jornada va reunir un total de 65 assistents, entre els quals es trobaven empresaris/es, autònoms, comerciants, i gerents de PIMES. La jornada «Networking Empresarial Ribera Alzira» ha estat estructurada en dues sessions: la primera, a l’Auditori, va comptar amb una ponència de «Com parlar en públic i convèncer» a càrrec d’Adriana Rubio, directora Comercial de Dormitienda, mentre que en la segona, es va realitzar un Speednetworking on els participants van tindre l’oportunitat d’aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes amb altres participants.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «l'objectiu d'aquesta jornada és facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinèrgies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i/o serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic.»

5
visitas hoy 2 · visitas total 2.297

Usuario: sanmemlau

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 23/06/2017 19:03

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=14182

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:58

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar