Cerrar

es | val   

L'Ajuntament d'Alcoi implementa nous serveis per ajudar a el comerç local

La regidoria ofereix una nova eina per a ajudar a la venda en línia, anomenada «Aficweb. Comerciants i Professionals»

Ajuntament d'Alcoi

Ajuntament d'Alcoi

Publicado el martes, 05 de mayo de 2020 a las 09:53

Mostrar ampliado

Comercio Local Alcoy

Comercio Local Alcoy

Aficweb. Comerciants i Professionals» és una solució integrada amb el mapa de comerç de proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet crear una web personalitzada per a cada comerciant, professional o empresa de serveis. Aquesta web a més d’informació rellevant, també permet publicar productes, promocions i serveis. Es pot utilitzar com a web principal però també potser complementària a la web principal si el comerç ja té web, i servir per a incrementar el posicionament en cercadors i, per tant, les possibilitats de localització per part de possibles compradors.

Aquells comerços interessats poden posar-se en contacte amb la regidoria de comerç, a través del correu [email protected] o el telèfon 965537113, per a obtindre el suport tècnic necessari. També s’ofereix als usuaris, a través de la plataforma, formular consultes gratuïtes a un equip d’assessors especialitzats en comerç, així com trobar tràmits, normativa i un racó de l'emprenedor.

Cal recordar que la regidoria de comerç també compta amb una galeria comercial local amb més de 800 establiments, on 250 tenen un aparador virtual i un total de 34 comerços, tenda virtual.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca l’esforç que des de l'Ajuntament està realitzant-se per afrontar els efectes de la Covid-19 en la ciutat: «Des de la regidoria de comerç, seguim treballant per ajudar al sector comercial local. Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l’estat d’alarma, pel que a més de crear un directori local de negocis que ofereixen un servei especial durant la situació de confinament, també oferim ara, una eina per a impulsar la venda per Internet. Al costat d'aquestes accions, cal recordar que el govern ha llançat el pla «RectivAlcoi» que compta amb ajudes econòmiques específiques per als autònoms, a les que els comerciants també poden acollir-se».

Fuente original del contenido:

AJUNTAMENT D  
https://www.alcoi.org/es/portada/noticias_2018/noticia_1103.html  

5
2.482 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar