Cerrar

es | val   

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat llança un portal d’ocupació per a la comarca

Les empreses i persones que busquen feina ja poden registrar les seves ofertes i candidatures

Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Publicado el lunes, 20 de enero de 2020 a las 10:58

Mostrar ampliado

Mancomunitat

Mancomunitat

Fa uns dies que es va activar el portal d’ocupació de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i les empreses i persones que busquen ocupació ja poden registrar les seues ofertes i candidatures, de fet ja es poden consultar les primeres ofertes laborals publicades en el mateix.

D’aquesta manera, es llança un nou servei des de l’ens supramunicipal després de la contractació recent d’un Agent de Desenvolupament Local, reforçant la seua aposta per la promoció econòmica i oferint aquest servei per a totes aquelles localitats que la integren i que no disposen d’ell.

El portal compta amb diferents seccions adreçades a empreses, persones emprenedores i demandants d’ocupació. Així mateix, recollirà informació sobre ofertes de treball en els sectors públic i privat i, a més, la programació de cursos i activitats formatives de les comarques.

Les persones que busquen treball poden consultar les ofertes de treball disponibles a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat o filtrar-les per cadascun dels municipis que la integren i que no compten amb portal d’ocupació propi.

Les empreses podran gaudir de l’assessorament i la preselecció de candidatures de l’ADL de la Mancomunitat, promovent la contractació de persones de les comarques que siguen aptes per a cadascuna de les ofertes. D’altra banda, els candidats podran disposar d’un portal de referència per a buscar ofertes d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat i rebre assessorament personalitzat.

Encara que el portal es troba en una fase inicial, l’objectiu és convertir-lo en un altre punt de referència per a empreses i ciutadania, complementant el portal existent de l’Ajuntament d’Alcoi, i treballar per a aconseguir que les empreses troben els candidats adequats i les persones demandants d’ocupació de les comarques puguen trobar un treball a l’Alcoià i el Comtat.

Podrà accedir a aquest servei a través del web https://empleo.lamancomunitat.org/  on la seva oferta apareixerà publicada tant al portal d'ocupació del seu municipi com el portal que englobarà a tots els municipis que pertanyen a la mancomunitat, el que ampliarà la difusió de les seves ofertes.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat és una agrupació de municipis que sumen esforços per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de les comarques. En l'actualitat són 16 els municipis que la componen: Agres, Alcosser de Planes, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l'Alqueria d'Asnar, l'Orxa, Millena i Muro.

Fuente original del contenido:

Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat  
https://lamancomunitat.org/la-mancomunitat-lanza-un-portal-de-empleo-para-las-comarcas/?lang=es  

5
visitas hoy 3 · visitas total 1.918

Usuario: AdmonAlcoi

Empresa: Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 20/01/2020 10:58

Url: https://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=20576

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar