L'experiència de client serà un dels temes principals de Focus Pime i Emprenedoria
Daniel Agar i Aristides Sanjuan debatran sobre el valor de la innovació per a generar experiència de client
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
Publicado el martes, 09 de abril de 2019 a las 13:10
Aquest divendres, 12 d'abril, l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó, dedicarà un espai a parlar d'experiència de client al sector turístic i gastronòmic protagonitzat pels professionals Daniel Agar i Aristides Sanjuan. Ells mostraran algunes idees sobre el valor de la innovació per aconseguir nous reptes en aquests sectors.
La digitalització, el tractament personalitzat o el treball de les emocions són factors clau quan es parla de gestió turística innovadora i les seues possibilitats com a factor diferencial pel que fa a la competència. A més, aquest fet pot ser determinant per a generar un creixement exponencial en empreses turístiques o en aquelles relacionades amb la gastronomia.
Actualment els clients volen viure noves experiències que es dirigisquen més enllà de passar una nit a un hotel o menjar en un restaurant. Per aquest motiu, l'oferta al sector hoteler i gastronòmic ha de proporcionar a cada client allò que exactament estava buscant i que de vegades, ni sabia que existia.
Daniel Agar és soci fundador i director general de Sonart Hotels & Restaurants. Actualment la seua missió se centra a ajudar a hotels i restaurants a millorar la gestió dels mateixos amb l'objectiu de convertir els negocis en models d'èxit. La seua experiència i trajectòria professional li ha permés desenvolupar la seua capacitat per a detectar les oportunitats de mercat i arribar millor als clients.
D'altra banda, Aristides Sanjuán és assessor en bars i restaurants i formador i tècnic de projectes a Pepe Orts Mixology team. La seua habilitat per a adaptar-se a cadascun dels projectes als quals ha participat, així com la seua experiència al sector fan d'ell un gran comunicador i transmissor d'idees. Eixe fet li ha permés créixer al sector i aconseguir tots els reptes que s'ha marcat.
Aquests dos professionals obriran l'esdeveniment amb una xarrada col·loqui que pretén servir d'inspiració tant a aquelles persones que inicien la seua carrera al món del turisme i la gastronomia com a altres empresaris o innovadors que s'han estancat i busquen noves vies de creixement a les seues empreses.
L'esdeveniment, que començarà a partir de les 9.30 hores del divendres 12 d'abril, és gratuït. L'únic requisit per a assistir és inscriure's per mitjà del següent enllaç.
09/04/2019 13:10 | Trianabueno
Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)