Cerrar

es | val   

IBIAE I CEEI enfortiran la seva col·laboració

Les dues entitats acaben de signar un nou conveni marc de col·laboració

Centro Europeo de Empresas e Innovación (CEEI Alcoy-Valencia)

Centro Europeo de Empresas e Innovación (CEEI Alcoy-Valencia)

Publicado el lunes, 03 de diciembre de 2018 a las 09:47

Mostrar ampliado

IBIAE y CEEI firma acuerdo colaboración

IBIAE y CEEI firma acuerdo colaboración

L'Associació d'Empresari d'Ibi i Comarca (IBIAE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores CEEI Alcoi-València acaben de signar un nou acord marc de col·laboració que permetrà la posada en marxa d'accions conjuntes en 2019, amb les que donaran suport l'emprenedoria, la creació i la consolidació d'empreses a la Foia de Castalla.

En base a l'acord signat entre ambdues entitats per Pedro Prieto (President de IBIAE) i Jesús Casanova (director general de CEEI), es podran posar en marxa conjuntament activitats en els àmbits de l'organització de jornades i tallers de formació, difusió d'informació, col·laboració en fòrums, trobades i premis empresarials, transmissió d'eines i metodologies, suport en l'assessorament a empreses, etc.


Segons Pedro Prieto "IBIAE té com a finalitat tutelar, gestionar i representar a qualsevol nivell, els interessos empresarials comuns i facilitar la promoció comercial, industrial, social i cultural de la comarca de la Foia de Castalla, de manera que la signatura d'aquest conveni ens permetrà avançar en aquesta direcció ". En aquest mateix sentit, Jesús Casanova estableix que "el CEEI Alcoi-València té entre les seves finalitats donar suport al procés de creació i creixement d'empreses en l'àmbit de les Comarques Centrals Valencianes. En base a aquest conveni, anem a estrènyer encara més la nostra relació amb IBIAE i amb això amb la Foia de Castalla ".

En aquest sentit, cal recordar que durant 2018 les dues entitats ja han desenvolupat accions conjuntes com la programació de la jornada "Claus per millorar la teva comunicació 2.0 a les xarxes socials" al mes de setembre i la col·laboració en l'organització de l'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria Robòtica i Visió Artificial celebrat al novembre d'aquest any

5
visitas hoy 1 · visitas total 911

Usuario: AdmonAlcoi

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación (CEEI Alcoy-Valencia)

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 03/12/2018 09:47

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=17425

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 01:20

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar