Cerrar

es | val   

ACTIVA ÀGORA inicia la segona segona edició amb 10 projectes seleccionats

Activa Ágora segunda edición

L'Ajuntament i el CEEI amplien de huit a deu les iniciatives que participen per la qualitat de les mateixes

Publicado por AdmonAlcoi
miércoles, 03 de octubre de 2018 a las 13:42

Mostrar ampliado

Activa Àgora

Activa Àgora

L'Ajuntament d'Alcoi ha resolt recentment la selecció dels projectes empresarials que formen part d'una nova edició del programa «Activa Agora», iniciativa que amb la col·laboració del CEEI Alcoi-València agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. A més, el programa permetrà als seleccionats estar instal·lats de forma gratuïta durant el seu desenvolupament en l'espai Àgora Coworking que l'Ajuntament tenen en el centre de la ciutat.

La convocatòria ha transcendit de nou l'àmbit local, sent tres dels projectes seleccionats d'Agres, Benilloba i Ibi i els set restants d'Alcoi. Els projectes que han quedat finalistes també podran rebre el suport d'ambdues entitats sobre la base d'altres programes que realitzen en la seva activitat diària.

Els projectes empresarials s'emmarquen en diferents sectors, la qual cosa els permetrà a més generar sinergies entre ells de cara al seu desenvolupament i eixida al mercat. Abasten sectors com la investigació privada, l'Internet de les coses, la fabricació d'estructures, el sector alimentari, el disseny i interiorisme, la comunicació i el sector musical.

A aquesta segona edició, que tindrà lloc entre els mesos d'octubre i desembre, s'han presentat un total de 17 candidatures. Manolo Gomicia, regidor de Promoció Econòmica, explica: «La intenció en aquesta edició era seleccionar 8 projectes, però a causa de la qualitat de les candidatures presentades finalment seran deu els projectes que van a realitzar l'itinerari i que van a treballar definint el seu model de negoci, el seu pla economicofinancer i la seva presentació».

Els seleccionats utilitzaran tot un seguit de eines com són CANVAS, Diagnòstic del sector, DAFO, Mapa d'empatia i els Cinc perquès per formar-se i emprendre el seu model empresarial. Al final del projecte, un tribunal determinarà el projecte guanyador i dos finalistes. Cal recordar que el projecte es va iniciar amb èxit l'any passat i la guanyadora va ser Llanos Doménech amb “La chica de las plantas” i la seva aposta pels jardins d'interior.

 

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 882

Usuario: AdmonAlcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 03/10/2018 13:42

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=17063

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 15:49

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar