Cerrar

es | val   

Natxo Gómez nou president de la Federació d'empresaris de l'Alcoià i el Comtat

Publicado por AdmonAlcoi
lunes, 11 de junio de 2018 a las 09:40

Mostrar ampliado

Natxo Gómez nuevo presidente FEDAC

Natxo Gómez nuevo presidente FEDAC

Natxo Gómez elegit nou president de la Federació d'Empresaris de l'Alcoià i El Comtat (FEDAC). Substituint en el càrrec a Pablo de Gràcia, que recentment va ser elegit president de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi. Recordem que Gómez és el president de DATO una de les associacions empresarials de la comarca pertanyents a FEDAC.

Natxo Gómez al seu torn, ostenta el càrrec de vicepresident segon de la Cambra, continuarà amb l'exercici dels diferents projectes que estan en marxa, entre els quals destaquen el Pla de reindustrialització territorial o Pacte Territorial per l'Ocupació.

Un dels objectius principals de FEDAC serà la creació de sòl industrial "ja que amb això aconseguirem ser competitius, atraure més empreses i sobretot evitar la fugida de les ja instal·lades que causa del seu creixement no troben ubicació actualment a la nostra comarca", ha explicat Gómez.

Segons el nou president de la federació d'empresaris, seguint el treball que s'ha realitzat fins al moment, FEDAC ha de treballar conjuntament amb els altres òrgans empresarials públics i privats, com la Cambra de Comerç, Àgora, CEEI Alcoi-València "per no duplicar esforços i poder sempre oferir les màximes facilitats tant a l'empresariat com als emprenedors que decideixin començar una nova activitat ".

FEDAC és la Federació Empresarial de diferents sectors, on s'integren associacions com Aceca, Jovempa, Acetex, Acopac, Amade, Asemac, Asotrac, Associació turisme Alacant Interior, Assoc. Comerç i serveis de Muro i Asoc.Comerç el Comtat.

5
visitas hoy 5 · visitas total 1.032

Usuario: AdmonAlcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 11/06/2018 09:40

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=16386

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 21:37

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar