Cerrar

es | val   

L'ajuntament d'Alcoi llança un programa formatiu per a aturats majors de 30 anys

Es pretén incidir en el col·lectiu entre 30 i 50 anys

Publicado por AdmonAlcoi
jueves, 05 de abril de 2018 a las 15:20

Mostrar ampliado

Ayuntamiento de Alcoy

Ayuntamiento de Alcoy

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, durà a terme un nou projecte amb la finalitat d’afavorir la contractació de les persones que busquen feina. Aquest pla es va presentar en l’última reunió del Consell Econòmic i Social (CES), en la qual es va aprovar una inversió de 41.050 € amb què arribar a tots els segments poblacionals a través de la realització de 10 formacions de diferent tipus. Els cursos incidiran en el reciclatge professional i en competències laborals concretes.

Un dels tres col·lectius sobre els quals es pretén incidir és el de la població compresa entre els 30 i els 50 anys. Per a aquest segment s’han programat 7 modalitats de formació que, a través de dues edicions cadascun, afavoriran la millora en diferents competències professionals; algun d’aquests cursos inclouen especialització en maçoneria, en operacions de soldadura, o en pràctiques d’higiene alimentària. Amb un nombre màxim de 15 alumnes, la xifra total d’inscrits podria ascendir als 210, mentre que la inversió per a aquesta modalitat està xifrada en 28.200 €.

Per al segment de majors de 50 anys la inversió serà de 12.350 € a través de les tres modalitats de curs, també a impartir en dues edicions. Aquests tres cursos es troben enfocats al reciclatge professional i versaran sobre la gestió de programa informàtic ERP (sistema de planificació de recursos empresarials), la gestió de clients i sobre l’ús de Linkedin per a la recerca de feina. El nombre total d’aturats que es podria inscriu-re seria de 110.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, destaca el caràcter «integral» d’aquest programa, ja que «a més d’incidir sobre un ampli ventall dels segments poblacionals atorga una formació pràctica, teòrica i efectiva a l’hora d’afrontar els reptes de l’actual mercat laboral».

5
visitas hoy 1 · visitas total 1.417

Usuario: AdmonAlcoi

Canal: CEEI Alcoy

Fecha publicación: 05/04/2018 15:20

Url: http://ceeialcoi.emprenemjunts.es/?op=8&n=15883

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 02:33

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar