Cerrar

Mancomunitat de Municipis de l'Alcoià i el Comtat

Entidad - Administración local

Alcoi/Alcoy (Alicante) España

La Mancomunitat de l’Alcoiá i el Comtat és una Entitat Local supramunicipal que des del convenciment que és necessària una visió comarcal en l’execució de diverses competències municipals per a la millor gestió de les mateixes, aspira a fer operatius plans, programes i projectes que recolzen i orienten als actors socials per a aprofitar de manera sostenible els recursos, amb la finalitat de generar desenvolupament, constituint al seu torn una entitat comarcal idònia per a promoure i impulsar iniciatives emmarcades en programes europeus que puguen desenvolupar-se en les nostres comarques.

Per a desenvolupar les seues activitats, la Mancomunitat rep les aportacions dels municipis que la composen i les subvencions de diferents organismes públics.

Tal com s’estableix en els Estatuts de la Mancomunitat els seus objectius són:

  • La promoció econòmica, el desenvolupament local, la formació i l’ocupació de caràcter supramunicipal. Redacció i gestió de projectes i programes adequats a aquesta finalitat, especialment del Pacte Territorial per l’Ocupació i la Formació
  • La planificació i ordenació territorial supramunicipal. Coordinació de la planificació urbanística supramunicipal. Classificació i usos del sòl. Elaboració i/o participació en els plans d’acció territorial supramunicipal.
  • La gestió i manteniment d’infraestructures i serveis comuns d’interès rural, mediambiental, cultural, social, turístic, tecnològic i econòmic.
  • La promoció turística, social, cultural, educativa i econòmica conjunta.
  • La promoció de l’accessibilitat i millora de les comunicacions. Coordinació i millora del transport públic. Promoció de les tecnologies de la comunicació i la informació (TIC).

Dins de les seues competències en materia de promoció económica realitza les següents accions:

  • Convocatòria dels Premis als Emprenedors promocionem la iniciativa emprenedora a la comarca amb premis als millors projectes.
  • Agència Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal, on s’etenen en col·laboració amb el CEEI Alcoi les consultes d’emprenedors i empreses.
  • Cicle·Emprendeaventur@, realitzat en col·laboració amb el CEEI Alcoi i JOVEMPA, per millorar la capacitació dels emprenedors i empresaris.

Encuentranos en:

Plaça d'Espanya, 1
03801
Alcoi/Alcoy (Alicante) España

http://lamancomunitat.org/

Estadísticas

Visitas hoy

1

Visitas mes

39

Visitas totales

1.283

 

Comentarios

0

Seguidores

0

Me gustan

0

Shares

105

 

Aquí desde

22-11-2016

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

1

Visitas mes

39

Visitas totales

1.283

 

Comentarios

0

Seguidores

0

Me gustan

0

Shares

105

 

Aquí desde

22-11-2016

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar