Cerrar

es | val   

Salvador Martínez Puche

Professor associat i consultor en comunicació publicitària i branding a la Universitat de Múrcia

miércoles, 18 de octubre de 2017

CÀRREC

Professor associat i consultor en comunicació publicitària i branding al Departament d’Informació i Documentació. Àrea de Publicitat i Comunicació Audiovisual. Universitat de Múrcia.

 

DESCRIPCIÓ

Doctorand al programa Gestió de la Informacion i la Comunicació en les Organitzacions (Universitat de Múrcia). Postgrau en Tècniques i Mètodes Actuals en informació i Documentació. Postgrau en Comercialització de Productes Turístics (UNED). Titulat en Direcció i Producció per a Cine, Vídeo i Televisió (Fundació Universitària Iberoamericana, UPC i UPGC).

Creatiu en agències de publicitat de Múrcia, responsable de gabinets de comunicació institucionals, guionista en productores audiovisuals, redactor en mitjans de comunicació escrits i audiovisuals de la província d’Alacant, a més d’assessor en branding, comunicació corporativa i noves tendències publicitàries. En l’actualitat compagina la seua tasca docent amb la de Dircom i Brand Strategy a l’Obra Social de Caixapetrer.

També fou l’encarregat de desenvolupar el concepte i l’estratègia creativa de la campanya promocional “Día 4 Todo (lo)cura” que contribuí a aconseguir la declaracions de Festes d’Interès Turístic Nacional per a les celebracions de Moros i Cristians de Villena.

 

XARXES SOCIALS I WEB

LinkedIn

 

ESDEVENIMENTS EN QUÈ PARTICIPA O VA PARTICIPAR COM A PONENT

S/V
visitas hoy 2 · visitas total 1.337 · descargas 4

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=13&n=11471

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 13:50

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar